Makale özgünlük kontrolü nasıl yapılır ?

Makale özgünlüğü her blog için önemli bir unsurdur. Makaleleriniz özgün olursa okuyucularınız yazılarınızı okurken zevk alırlar hem de Google gibi arama motorların da üst sıralarda çıkmanızı sağlar ayrıca Google da sitenizi itibarı ve seo su artar , bundan dolayı makalelerinizin özgün olması şart. Mesela bu makalem 200 kelimeden oluşuyor ve %100 özgün. Bende sizi zahmetten kurtarmak için bir araştırma yaptım ve makalelerinizin özgün olup olmadığını kontrol etmeniz için birkaç tane makale özgünlük kontrolü yapan site buldum.

Makale özgünlük kontrolü nasıl yapılır

1.Site r10.net ile makale özgünlük kontrolü 

R10.net bir webmaster forumu ayrıca webmasterlar için bir çok webmaster araçları bulunmakta bu araçlardan biri de makale özgünlük kontrolüdür. Siteye tıkladıktan sonra makalenizi kopyalayıp siteye yapıştırın ve sorgulama butonuna bastıktan sonra yüzde kaç özgün olduğunu ve hangi cümlelerin özgün olup olmadığını size gösteriyor fazla uzatmadan linki veriyim 😀

2.Site seobulans.com ile makale özgünlük kontrolü

Bu site ise seo ile alakalıdır sitede seo araçları bulunmaktadır bunlardan biride makale özgünlük aracıdır. Buradaki makale özgünlük kontrol aracı r10.net e göre biraz daha basit ve resim doğrulaması vardır. Bu siteyide r10.net teki gibi kullanabilirsiniz hemen linki vereyim ;) 

Not: Makalem özgün olsun diye bin bir emekle yazdığınız makalenizi evirip çevirip kötü bir yazı haline çevirmeyin makaleniz hem özgün olsun hemde akıcı olsun, benden bu kadar bir sonra ki yazımızda görüşmek üzere kendinize iyi bakın .
Bit önce ki yazımızı okumayı unutmayın ! Webmaster Nedir ? Webmaster Nasıl Olunur ? Webmaster Ne Yapar ?

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Eyvallah hocam. Ben de vermiş olduğunuz sitelerle makalemi kontrol edeceğin bundan sonra.
alperen dedi ki…
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.
Unknown dedi ki…
Ben smallseotools sitesini kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

C++ Dilinde Basit Bankamatik Otomasyonu | Proje Ödevim

Freebitco.in ile Bedava Bitcoin Kazanmak Katlamak ve Paraya Çevirmek