Turkcell Yaani 2 GB Bedava İnternet Kampanyası

Turkcell Yani 2 GB Bedava İnternet
Turkcell Yani 2 GB Bedava İnternet Kampanyası

Turkcelli olmaktan çok mutluyum çünkü bi kampanya bitmeden diğer kampanya başlıyor ve böylelikle turkcell müşterilerini internetsiz bırakmıyor . Şimdi anlatacağım konu ise tam bununla ilgili turkcell 2 GB bedava internet kampanyaları . Ülkemizin yerli bir arama motoru olmadığı için turkcellde bu girişimde bulunmak istemiş . Turkcellin yapmış olduğu yeni yerli arama motorunun ismi yaani


Yaani Nedir?

Turkcellin türkiye için yapmış olduğu yeni özgün alt yapısı sağlam ve turkcell tarafından desteklenen arama motorudur. Ayrıca bu yaani arama motorunda arama yaparken eğerki turkcelliyseniz internet paketinizden yemez . 



2 Gb Bedava İnternete Nasıl Sahip Olucam?

Öncelikle Play Store'dan yada App Store'dan Yanii uygulamasını mobil verinizle indirin. İlk defa indirdiğinizde hattınıza haftalık bedava 1 gb internet tanımlanacaktır. Diğer 1 gb interneti almak için de ayın 10 günü en az 20 arama yaparak kazanabilirsiniz ve bunu her ay yapabilirsiniz.


Diğer konumuz olan Turkcell Haftalık 1 GB İnternet hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Siz Turkcellin yapmış olduğu bu yeni yerli arama motoru yaani hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar

admin sana çok teşekkür ediyorum bu rada benim adım murat senin adın ne?
Metro Ethernet dedi ki…
Ülkemizde İnternet yatırımları maalesef yeterli değil. Bazı internet firmaları müşterilerine yeterli özeni göstermiyor. Bunu değiştirecek sağlam bir internet şirketi piyasaya girer umarım.

Bu blogdaki popüler yayınlar

C++ Dilinde Basit Bankamatik Otomasyonu | Proje Ödevim

Makale özgünlük kontrolü nasıl yapılır ?

Freebitco.in ile Bedava Bitcoin Kazanmak Katlamak ve Paraya Çevirmek