Hayata Renk Katan Site


Merhaba sevgili okurlarım. Yepyeni bir yazı dizisi ile yine sizinle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu yazı dizimde sizlere güzel bir sitenin tanıtımını yapacağım. Sitemiz bir Güncel Blog Sitesi 
Sitemizin sinema bölümünde hayatınıza renk katacak, sizi duygulandıracak, hayata bakış açınızı değiştirecek güne damgasını vurmuş sinema filmlerini bulabilirsiniz. Sinema filmi, indirme linki, filmin konusu ve neden tavsiye edildiği gibi bilgiler bu bölümde yer alacak.
Sitemizin blog bölümünde eğitime dair önemli notlar bulabilirsiniz. Çocuk eğitimi ve terbiyesi konusunda güzel paylaşımlar yer alır. Bu bölüm 10 yıldır öğretmenlik yapan 2 çocuk babası bir müdür yardımcısı tarafından hazırlandı. Bu bölümde yer alan bilgiler bizzat kişinin kendi deneyim ve gözlemlerine aittir. Her insan bir hazinedir. Olaylara bir de bu eğitimci babanın bakış açısıyla bakmak eminim size çok şey kazandıracaktır.
Sitemizin anılar bölümünde öğretmenimizin başından geçen ilginç olayları kendi ağzından anlatımı ile bulacaksınız. Ağaca kedi çıktı, itfaiye onu kurtardı şeklinde gereksiz bilgilerden ziyade yüzünüzde tebessüm ettirecek, biraz komik, biraz tiraj-komik olayları bu bölümde bulabilirsiniz.
Sitemizin şiir bölümünde usta şairlerden yüreğinize dokunacak en güzel şiirler yer alır. Şiir tutkunuz varsa bu köşeyi çok beğeneceksiniz. Bu köşede güzel şiirler bulabilirsiniz. Milli duygularınızı perçinleyecek, sevgiliye iletebileceğiniz duygusal aşk şiirlerini bulabilirsiniz.
Sitemizin kitap bölümünde kitap tavsiyeleri yer alır. Herkesin bildiği klasik kitaplardan ziyade adı sanı duyulmamış kitaplar tanıtılır. Her kitabı bu köşede tanıtıyoruz. Milyonlarca kitap içinden size okunmaya değer, size artı değer katacak, ufkunuzu geliştirecek kitapları seçmeye özen gösterdik. Bir başka yazı dizisinde görüşmek üzere hoşça kalın.

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Atikrost Çeviri Grubu'nun çevirdiği türkçe mangaları okumak için googleye manga tr yazarak bizlere ulaşabilirsiniz.

Bu blogdaki popüler yayınlar

C++ Dilinde Basit Bankamatik Otomasyonu | Proje Ödevim

Makale özgünlük kontrolü nasıl yapılır ?

Freebitco.in ile Bedava Bitcoin Kazanmak Katlamak ve Paraya Çevirmek